…men det är väl inte precis det man kan kalla de för. Nu har det gått drygt 3 månader sen jag skrev sist, och anledningen är…hmmm…skall man hitta på eller vara ärlig?

Jag har inte haft vare sig tid eller så mycket att berätta om livet på kattfronten här hos oss. Det mesta har handlat om skola, skola och åter skola för oss bägge människor som delar detta hus med katterna. Men nu är det sommarledighet och kanske jag kan återbesätta lite vad som timat och hänt under våren…vi får se…

Nu har vi i alla fall varit på Gotland en vecka med barnbarnen Mathilda och Sarah, vid Ljugarn på östra sidan av ön. Solen sken, allt blommade helt otroligt och det var verkligen SKIT-kallt i vattnet. Jag doppade tårna, det fick räcka!

Mycket hann vi med under dagarna vi var där; russjakt på Lojsta hed, besöka Hoburgen, Lars Jonssons fantastiska museum med alla fågelbilder, klättra bland raukarna i Ljugarn samt avsluta med glassorgie i Visby smiley!

Vi hann också med midsommarfesten på stranden i Ljugarn, lite annorlunda än fiolspel, kyrkbåtsrodd och sockendräkter i Dalarna.

Nu har precis Peace & Love börjat, och där kommer vi att hålla till alla kvällar (och nätter om vi orkar) Det skall bli riktigt kul!

//Lisa