Årets begivenhet i Borlänge enligt många, dvs Peace & Love. Jag har inte riktigt förstått detta tidigare, men i år skulle vi vara med från första dagen. Vi var Ulf och jag, våra bägge barn med respektive samt fyra barnbarn i åldrarna 5 månader till 9 år. Alla kamperade vi hemma hos oss, och det gick ihop efter lite planering. Ulf och jag på undervåningen tillsammans med alla katter, resten fick dela på övervåningen – och vi fick plats smiley.

Från onsdag kväll bestod livet av matlagning, härliga musikupplevelser som delades med 40.000 andra, och lite sömn här och var. LÖrdag natt avslutades med Jay Z, en helt magisk natt med 27 C varmt, musik, värme, massor av människor, dans…

Mina high-lights var Patti Smith, Helt Off, Dan Berglund, Rotvälta och inte att förglömma Robyn. En helt fantastisk upplevelse att se och höra henne! Wow!!! Dessutom en grupp till, Vampire Weekend – jättebra helt enkelt!

Sen fanns ju också The Ark, Kent, The Hives, Europe, Lily Allen och många andra – verkligen musik för många.

Vi återkommer nästa år – kanske utan barnbarn smiley

Nu har alla åkt hem till sig, lugnet har lägrat sig i huset, katterna har fått komma upp till sina sovplatser på övervåningen, vi har städat, tvättat och pustat ut.

Nu börjar semestern!

//Lisa