Tiden går fort när man har kul sägs det, men vad säger man när tiden bara rusar iväg och man knappt hinner tänka om det är kul eller bara stressigt?

Det har redan gått två månader av höstterminen och höstlovet står för dörren. Sen sist jag skrev har jag hunnit med klubbens egen kattutställning, och det var ju en historia för sig, börjat läsa i Karlstad på speciallärarutbildningen på halvfart, jobbat nästan heltid och …ja, det räcker nog.

I samband med utställningen fick jag lunginflammation, blev sjukskriven i två veckor och mådde rätt dåligt. Är nog på benen igen men har tappat all ork som jag hade och får börja om på ruta -1 på Friskis & Svettis. Riktigt jobbigt….

Utbildningen på Karlstad Universitet var aningens mera arbetsam än vad jag tänkt mig, eller så är jag aningens mera svårlärd med åldern …inte vet jag, men det är otroligt spännande.

Inga katter löper, Backis har inte ännu fattat att han är hankatt fastän han är 1,5 år gammal. Jag har också varit iväg till Sofia Hanås i Västerås (Djurdoktorn i Mälardalen) för att HCM/RCM scanna 4 katter och allt var helt OK. Det känns jätteskönt!! Jag hade med mig Kiwi, Dockan, Lillkiwi och Backis. Sofia känns oerhört kompetent, lugn och säker. Alla katter blir helt lugna när vi är där, inte ett morr eller fräs.

Denna vecka åker vi till Stockholm några dagar för att gå på några muséer, flanera på stan, bo på hotell och bara ha det lugnt och skönt.

Skall försöka uppdatera min hemsida med lite nya bilder, när jag hinner slita mig från mina böcker.

//Lisa